URGENT

Cimenten tot el camí de ronda del barri de St. Lluís.

Compartiu aquesta història

A l’espera de poder fer la passera que haurà d’unir el centre del municipi amb el barri de St. Lluís per la rambla de les Ferreries, el consistori palafollenc està treballant aquests dies en l’acondicionament del vial peatonal que serveix per connectar aquests barri amb el centre, passant pels semàfors de PLF.
El vial peatonal, que s’aixeca vorejant la carretera que duu fins a Malgrat tenia part del camí amb ciment i una altre part destinada a jardinera.

Ara però la brigada d’obres municipal està treballant per substituir aquesta part destinada a l’enjardinat per convertir tot el camí en un pas uniforme.

Les feines es centre en l’últim tram del camí, que va ser reformat fa uns anys per donar continuïtat aquests camí que diàriament utilitzen veïns del barri per anar al centre i també els estudiants de St. Lluís per desplaçar-se fins als centre educatius.

Les obres ja han començat i es preveu que finalitzin en breu. Mentre duran els treballs, l’últim tram d’aquests camí peatonal estarà tancat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics