URGENT

Montilla assegura a PLF que les infrastructures que necessita el nostre municipi estan “ben encaminades”.

Compartiu aquesta història

 

Puntual a 2/4 d’1 del migdia el president català arribava a la pl. major on tal i com marca el protocol ha estat rebut per l’alcaldessa accidental de PLF, Dolors Agüera. Montilla, després de saludar a totes les autoritats locals ha pronunciat un petit discurs a la sala de plens de l’ajuntament, on ha recordat que ja havia visitat la nostra població quan era president de la Diputació de BCN.

Montilla a volgut deixar clar que les infrastructures que PLF demana que s’accelerin, com ara el CAP de salut i el nou institut, estan per bon camí.
Ho afirmava en declaracions als nostres micròfons, en els que ha destacat com a bones inversions pel maresme el perllongament de l’autopista C32, entre PLF i Tordera.

Montilla s’ha referit a PLF a les negociacions sobre el model de finançament català, del que ha dit que es troba ja a la fase final i que proporcionarà recursos per a polítiques socials.

Després del seu parlament, i de parlar amb RP, Montilla també ha conversat amb diferents representants de les entitats culturals de PLF. El president s’ha interessat per conèixer la realitat de la mongeta del ganxet amb el president de la Cooperativa de la Conca de la Tordera, Joan Grimal. Un producte que aquests 2008 ha aconseguit la seva denominació d’origen.

Després de rebre com a obsequi el llibre “Palafolls Passejades” i una miniatura de la biblioteca Enric Miralles, Montilla ha abandonat el consistori per seguir la seva agenda ja privada al nostre municipi, on ha visitat una empresa local.

Abans de venir a PLF Montilla ha estat a Mataró visitant una promoció de pisos de protecció en règim de lloguer i ha anunciat la compra de 500 habitatges lliures per transformar-los en vivendes de protecció.

 

Foto: MalgratConfidencial

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics