URGENT

Aspronis tanca la celebració del seu 40è aniversari amb la mirada posada al nou centre residencial de PLF.

Compartiu aquesta història

Ahir al matí diferents personalitats polítiques vinculades al món del discapacitat van visitar els centres que la Fundació Aspronis té a Blanes Malgrat i Palafolls.

La visita va començar a Malgrat, on Aspronis té un centre especial de treball, i hi van assistir el Diputat al Congrés i encarregat de temes socials, José Vicente Muñoz o la Senadora Pepa Celaya, entre d’altres.
Després la visita va continuar, ja en petit comitè a les instal·lacions residencials de PLF.

Justament l’entitat té previst finalitzar en breu el projecte del nou centre residencial que ha de substituir l’actual del centre de PLF. L’ajuntament ja va cedir uns terrenys propers al camp de futbol per tal de fer aquesta nova residència. Francesc Duran, gerent de la fundació Aspronis, assegura que aquests és el projecte més destacat del futur de l’entitat, i que la visita d’ahir de José Vicente Muñoz, per poder tractar sobre el futur de la nova residència.

A més aquests dies la fundació, posa punt i final a les celebracions del seu 40è aniversari, i ho fa amb una exposició de treballs presentats en el I Concurs de Fotografia i Arts Plàstiques, que es va convocar a finals de la passada primavera, obert a usuaris i treballadors del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics