URGENT

El regidor d’esports de Malgrat diu que no hi ha cap problema de legionel.losi al pavelló Germans Margall.

Compartiu aquesta història

Divendres el digital Malgrat Confidencial, publicava que hi havia hagut “dues petites alarmes” per legionel·la al pavelló esportiu Germans Margall degut a les deficiències en els conductes de ventilació de l’edifici esportiu. De fet eren paraules del regidr d’esports a Malgrat, Enric Viñolas.

Ara el regidor explica que les millores efectuades en els darrers mesos en les conduccions de l’aigua i la substitució de la caldera «han deixat el pavelló Germans Margall de Malgrat en perfectes condicions sanitàries, descartan així que hi hagi cap problema vinculat a la legionel·losi en l’equipament. Segons Viñolas, davant el perill que el bacteri de la legionel·la pogués aparèixer en l’aigua calenta del pavelló, després de fer dues analítiques, es va decidir canviar les antigues canalitzacions de ferro per unes noves de PVC i la caldera. Amb aquesta substitució i els controls analítics pertinents, segons Viñolas, «es garanteix una completa seguretat en el sistema de sanejament del pavelló i la gent en pot fer ús amb total tranquil·litat».

El Punt / Malgrat Confidencial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics