URGENT

Demanen un màxim de 19 anys i mig de presó als acusats del segrest d’un matrimoni a Blanes.

Compartiu aquesta història

Segons les conclusions del fiscal, els quatre acusats van planificar assaltar les víctimes al seu pis de segona residència a Blanes, al seu altre domicili, a Cànoves i Samalús, al Vallès Occidental, i a l’empresa que el matrimoni tenia a Badalona.

Segons el fiscal el cervell de l’operació hauria estat d’una noia, que havia estat miss Lleida, i que estava casada amb un dels fills del matrimoni. La noia tenia les claus de l’habitatge de Blanes i també les del magatzem de Badalona.

La jove en va entregar unes còpies de les claus amb informació detallada de l’habitatge al seu company sentimental, qui juntament amb el seu germà i un altre implicat, van anar a Blanes la matinada del 20 d’octubre del 2007.

Dos dels homes van entrar al domicili a esperar al matrimoni, mentre el 3r esperava a fora.
Un cop van arribar els van emmordassar i lligar, mentre els demanaven les joies i els diners de l’apartament.

En l’escorcoll van aconseguir les claus de la casa del Vallès. Van agafar la dona i la van posar al maleter del cotxe de la parella i van conduir fins a Cànoves, on van robar a la casa. Com que no hi van trobar gaire material de valor, van decidir, encara amb la dona al maleter, anar a robar a l’empresa de Badalona, on ja van ser enxampats pels mossos d’esquadra, que van alliberar la dona, i va detenir als agressors.

Per tots aquests fets, el fiscal demana 19 anys i mig per als dos homes que van entrar a la casa, 13 anys i mig per l’home que s’hauria quedat vigilant i 8 i mig per la dona implicada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics