URGENT

El camp de vol de PLF entra al pla d’aeroports de Catalunya.

Compartiu aquesta història

El nou pla d’aeroports, aeròdroms i heliports que es va aprovar ahir, recull la incorporació a la xarxa d’infraestructures aeronàutiques del camp de vol de Palafolls i d’un heliport a Mataró.
Les dues instal·lacions, han estat incorporades al document final a partir de les propostes fetes des del mateix territori, i ara caldrà estudiar la seva viabilitat que s’haurà de resoldre en el decurs de la vigència del pla, que s’acaba el 2015.

El camp de vol de Palafolls és una instal·lació privada, que fa anys que funciona al nostre municipi i que està situat al camí interior cap a Tordera, al costat del Polígon d’en Puigvert, on es va establir a principis dels 90.

Tot i que no està confirmat, el més probable és que la Generalitat vulgui fer servir aquesta instal.lació, si s’aprova la viabilitat de la infraestructura.

El pla d’aeroports preveu 7 aeròdroms nous, i el de Palafolls s’inclou amb altres que encara han de ser analitzats, tot i que el palafollenc és l’únic que ja està fet. El nou pla d’aeroports preveu la construcció d’11 aeroports i aeròdroms a Catalunya.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics