L’Ajuntament vol reactivar el Museu Etnològic del molí d’en Puigvert.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa anys el Molí d’en Puigverd alberga el museu etnològic amb les eines tradicionals que s’empraven en el camp. Ara l’ajuntament de PLF, a través de les àrees de cultura i promoció econòmica, han decidit reactivar el museu gràcies a un Pla ocupacional, atorgat pel servei d’Ocupació de Catalunya.

El regidor de cultura de PLF, Xavier Dalmau explica perque s’ha sol·licitat aquests pla ocupacional.

Gràcies a aquest pla, des de finals del 2008, s’ha contractat una persona que s’encarregarà del projecte durant 6 mesos, en els que haurà d’acondicionar el Molí i la seva exposició d’eines agrícoles per poder obrir al públic el Museu etnològic, i així potenciar aquesta activitat museïstica, que és l’única a PLF, tal i com assegura el mateix regidor.

El Molí d’en Puigverd és un antic molí, que ha conservat gran part de la seva maquinària original. Ara fa uns anys l’ajuntament va restaurar-ho del seu estat ruïnós i hi va afegir un edifici per ubicar-hi el Museu Etnològic, en el que es pot veure una col·lecció d’eines i mobiliari rural procedent dels masos de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics