URGENT

El govern de Malgrat s’ho repensa i no destinarà a la nova comissaria la subvenció per la Torre de Can Sala

Compartiu aquesta història

Segons publica el Punt, el govern malgratenc s’ha estudiat millor les clàusules de la subvenció que té atorgada per a la Torre de Can Sala i hi ha descobert que encara pot acollir-se a una pròrroga d’adjudicació de les obres que arriba fins al gener del 2010.

L’argument que esgrimien per demanar el canvi de destí de la subvenció és que no es tindria a punt el projecte per executar la reforma de l’edifici modernista del carrer de Mar. Ara, però, s’assegura que s’ha trobat la solució: acollir-se a una pròrroga que permetrà disposar de prou temps per tirar endavant l’obra.

L’anunci del canvi de subvenció, publicat per Malgrat Confidencial, va despertar les ràpides reaccions de l’oposició i també de les persones que en el seu dia van defensar la conservació d’aquests edifici.

ERC i CiU, a l’oposició, van coincidir a denunciar que el govern havia actuat pel seu compte sense consultar amb l’oposició ni amb la ciutadania.
La regidora d’Urbanisme, Lluïsa Mèrida , explica que l’Ajuntament volia canviar la destinació de la partida per la impossibilitat de disposar del projecte executiu de la Torre de Can Sala a temps. Per a Mérida, l’objectiu prioritari del govern era que Malgrat no perdés els diners de la subvenció i assegura que abans de decidir la nova destinació de la partida es va consultar amb els tècnics de la Generalitat per si era possible canviar l’any d’execució del projecte de la torre, però assegura que la resposta va ser que no.

Mérida diu que ara un estudi més acurat del plec de clàusules de la subvenció permetrà a l’Ajuntament acollir-se a una que permetrà disposar del projecte amb prou temps.

La Torre de Can Sala està previst -no decidit del tot- que aculli una oficina de recaptació de la Diputació. L’actuació urbanística a la zona, però, també inclou un edifici de nova planta per a l’arxiu municipal.

El Punt / Ràdio Palafolls

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics