URGENT

El Parlament insta al govern a reduir les llistes d’espera de l’Hospital de Calella

Compartiu aquesta història

El Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució de CiU, amb esmena del Tripartit, en la qual s’insta al Govern català a continuar les accions per reduir les llistes d’espera a l’Hospital de Calella.

L’impulsor de la proposta, presentada a la comissió de Salut del Parlament, va ser el diputat pinedenc de CiU, Joan Morell, que va destacar que alguns centres hospitalaris, com el de Calella, estan patint una forta pressió per l’increment del volum de treball que pot arribar a la saturació dels serveis. Morell també va demanar un esforç per tal de garantir que tothom pugui gaudir normalment d’aquests serveis.

Fa uns dies Morell també presentava una proposta que demanava la creació d’un baixador de tren a Poblenou.

Precisament aquesta activitat parlamentària ha estat criticada pels diputats maresmencs del PSC, ERC i ICV-EUIA . Aquestes formacions qualifiquen de partidista al grup parlamentari de CiU, ja que darrerament estan presentant de forma unilateral propostes de resolució al Parlament de Catalunya.

Els diputats diuen que CiU s’apropia del treball conjunt i consensuat de tots els grups polítics presents al Consell Comarcal en relació als treballs i projectes que s’estan tirant endavant de forma unitària per millorar les carreteres, les autopistes i el transport públic i ferroviari.

Els diputats maresmencs del govern de la Generalitat consideren que “aquesta actitud de CIU és deslleial i un intent de manipular la opinió pública de la comarca del Maresme.”

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics