URGENT

PLF signarà avui el conveni d’adhesió a la TDT del Maresme Nord

Compartiu aquesta història

Després de l’aprovació en el plenari municipal, aquesta tarda es signarà el conveni d’adhesió de PLF al consorci Teledigital Maresme Nord, que gestiona un dels 2 canals públics de la TDT de la comarca.

El nostre municipi s’hi adherirà després que durant els primers mesos el consistori palafollenc mostrés les seves reticències d’entrar-hi pel cost que tenia aquesta operació en un principi. Un cost que s’ha vist rebaixat gràcies a la col·laboració entre els dos consorcis de TDT públics de la comarca.

Es calcula que PLF haurà d’aportar entre 14 i 15 mil € aquests any.

Un cop signat PLF passarà a tenir un nou mitjà públic de comunicació, en aquests cas un mitjà compartit; un canal de tv digital.

La signatura del conveni, que es celebrarà a Calella, es farà en un ple especial del consorci en el que també signaran la seva entrada a l’entitat les poblacions de Pineda, Sta. Susanna i St Cebrià.
A més, avui també es parlarà del pressupost del consorci pel 2009 i del reglament d’organització i funcionament de l’entitat.

Amb l’adhesió d’aquests municipis i la propera entrada de Malgrat, que ja té una partida aprovada en els pressupostos per poder entrar al Consorci, el nou canal comptarà amb les principals poblacions de l’Alt Maresme, com Pineda, Calella, Tordera, Malgrat, Sta Susanna o PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics