Els locals d’oci nocturn de les poblacions veïnes reclamen poder obrir més hores.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests locals han demanat en bloc a la Generalitat poder ampliar l’horari d’obertura durant la Setmana Santa i els mesos d’estiu. La petició l’ha feta arribar la patronal del sector a Catalunya que insisteixen que, en el context de crisi, no permetre que s’obri més hores pot suposar una disminució de ‘contractació de personal’.

Totes les peticions que s’han fet arribar fan referència a municipis que tenen la consideració de turístics. La petició de poder allargar l’obertura durant els mesos d’estiu no és nova, i sempre s’ha rebutjat. La que sí que és nova és la petició de Setmana Santa.
Entre els 56 municipis sol.licitants hi ha Blanes, Malgrat, Sta Susanna o Pineda.

Segons la patronal, la decisió de demanar en bloc que es permeti allargar l’horari respon a la voluntat d’adoptar ‘un seguit de mesures per fer front a la crisi en què es troba immersa el sector.

 

Gironainfo

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics