URGENT

Conxita Campoy no entén la manera d’actuar davant la polèmica del canvi de destí de subvencions.

Compartiu aquesta història

L’alcaldessa de Malgrat ha parlat avui a RP sobre la polèmica creada la passada setmana, quan es va conèixer la intenció de l’Ajuntament de canviar de destí una subvenció de 400 mil , prevista per a la rehabilitació de la Torre de Can Sala, per destinar-la a la caserna de la policia local, que s’està construint al municipi.

El govern de Malgrat volia fer el canvi per tal de no perdre aquests diners davant la impossibilitat de tenir enllestit el projecte en els terminis que marquen les clàusules de la subvenció.

Això va generar una polèmica al municipi, que ja fa uns anys es va mobilitzar per demanar al consistori que compres la finca i en rehabilites la casa d’estil modernista situada al carrer de Mar.

Uns dies després l’equip de govern assegurava que demanaria una moratoria i que per tan no caldria canviar el destí de la subvenció.

Per tot plegat Conxita Campoy denuncia que els partits polítics en comptes de preguntar a les comissions es dediquen a fer comunicats. Campoy assegura que els canvis de destí es fan normalment per no perdre els diners.

Per tot plegat Campoy admet no entendre el rebombori creat per aquesta qüestió.

Aquests vespre hi ha de nou sessió plenària al consistori malgratenc, on finalment, a l’ordre del dia, no hi ha cap punt en referència al canvi de destí de la subvenció.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics