URGENT

Ja es pot tenir els titulars de RP al web, blog o a l’escriptori de l’ordinador.

Compartiu aquesta història

A partir d’aquesta setmana RP estrena nous serveis per als usuaris de la plana web de l’emissora. Així els administradors de pàgines web o d’un blog podran, si ho desitgen, posar una aplicació a la seva plana web per oferir a tothom que hi entri els titulars de RP en una finestra que s’actualitza sola.

D’aquesta manera, algunes de les pàgines web i blogs locals podran oferir els titulars de RP de forma gratuïta i oberta, com a una opció més d’informació local.

A partir d’ara, també es pot posar els titulars de la web de RP a l’escriptori de l’ordinador, gràcies a unes eines que us permetran conèixer en temps real les principals informacions de la jornada a PLF i comarca, cada cop que consultis l’escriptori del vostre ordinador personal o de la feina.

Els titulars de RP al web o a l’escriptori de l’ordinador són serveis gratuïts, i són exemple de la voluntat de servei públic d’aquesta emissora.

Ara fa 2 anys, RP estrenava el servei d’informació a través de la xarxa amb la posada en marxa de la web dels serveis informatius de l’emissora. En aquests dos anys el portal d’informació ha rebut més de 25 mil visites. A l’abril del 2008 es posava en marxa una nova plana web, més complerta i moderna, des d’on s’ofereix el nou servei. Més informació a www.radiopalafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics