URGENT

Ja no hi ha places per anar a esquiar a Vallter 2000.

Compartiu aquesta història

La bona resposta de la gent ha fet que en pocs dies s´ocupessin totes les places disponibles per anar a passar un dia a la neu aquest dissabte 14 de febrer, en una sortida organitzada conjuntament per els Ajuntaments de Tordera, Malgrat, Pineda i PLF.

Per aquesta sortida hi havia més d’un centenar de places, que s’han coberta amb rapidesa, i els joves d’aquestes poblacions han omplert els 2 autocars fletats per aquesta sortida a la neu.

La sortida es farà aquests dissabte, amb sortida des de PLF a 2/4 de 7 del matí des de la PL de les Valls d’Ax i la tornada s’espera per a les 8 del vespre. El tècnic de joventut de PLF, Albert Muñoz, explica que PLF tenia destinades 26 places que s’han cobert amb rapidesa, fins el punt que també hi ha llista d’espera.

Ara fa un mes també s’esgotaven en poc més d’hora i mitja les més de 100 places per passar un cap de setmana a la població francesa d’Ax les Thermes , una sortida organitzada per la comissió d’agermanaments de PLF.
La sortida juvenil, respon a la voluntat de treballar conjuntament entre els 4 municipis organitzadors per oferir més serveis al públic juvenil i adolescent. Segons Muñoz, la col·laboració neix per aconseguir organitzar actes i sortides conjuntament entre els consistoris per tal de poder aglutinar més participants.

Algunes activitats s’han hagut de suspendre per falta de quòrum, i és precisament això el què es vol evitar amb aquesta col·laboració intermunicipal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics