URGENT

Controls de velocitat a les principals vies de PLF

Compartiu aquesta història

La propera setmana comença una campanya de control de la velocitat a les principals vies urbanes i interurbanes del nostre municipi.

El servei Català de trànsit cedeix a la policia local de PLF un radar que mesura la velocitat dels vehicles que passen al seu costat, un aparell que serà instal·lat en diferents llocs i hores durant una setmana per caçar als conductors que no respecten els límits de velocitat a PLF.

En concret la policia avisa que el radar es col·locarà en diferents punts del municipi que registren una major concentració de trànsit, com ara al polígon d’en Puigverd, l’Avd Costa Brava, a la Riera de la Burgada o l’Avd del Mar, entre d’altres punts com ara la carretera BV682 , la d’accés a la Costa Brava.

Segons fonts policials la campanya de control no té finalitat recaptatòria, sinó de conscienciació de l’obligatorietat de respectar els límits de velocitat establerts en cada punt del nostre municipi, per evitar accidents de trànsit en la trama urbana de PLF. Ho explica Marc Penya, sergent de la Policia Local del nostre municipi.

De fet fa unes setmanes s’han instal·lat arreu del municipi cartells que adverteixen del control a través de radar dels límits de velocitat a PLF.

Aquesta campanya en concret, durarà una setmana, en la que els controls es faran aleatòriament en diferents hores i emplaçaments de PLF.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics