El congrés GSM d’aquest any no omple els hotels del Maresme

La propera setmana, en concret del 16 al 19 de febrer es fa a BCN el Congrés Mundial de Telefonia Mòbil GSM, que en anteriors edicions ha aconseguit omplir l’oferta hotelera tan de BCN com també de les poblacions veïnes.

Enguany, però, el context de crisi ha fet baixar les reserves relacionades amb el congrés. A la nostra comarca, que altres edicions anteriors rebia entre 3.000 i 4.000 persones, les reserves són pràcticament nul·les. A més cal destecar que els que sí han reservat, ho han fet per a menys dies.

El congrés GSM era un dels més importants dels que es fan a BCN i vista la situació d’aquests 2009, els hotelers temen que passi el mateix en d’altres fires destacades, com Construmat, a l’abril, o Alimentària, prevista pel 2010.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics