URGENT

Contundent victòria de l’Amateur A a casa contra el Blanes B.

Compartiu aquesta història

El palafolls no va tenir rival dissabte al palaestadium en un parit que els jugadors entrenats per Lluís Puigdomenech es van endur amb facilitat. L’amateur A va golejar a un Blanes tocat, per 6 a 0. De fet els blanencs, a la segona part i amb el 3r gol local ja es van enfonsar i l’Amateur va accentuar el seu domini. Els gols palafollencs els van marca Jaime, Ruper, Dani, Fabian i 2 de Jose Maria.
L’altre equip amateur de PLF descansava aquesta jornada, a l’igual que el cadet.

L’aleví va aconseguir remuntar un partit que tenia quasi perdut. Al final es van imposar per 4 a 2 a l’Arenys de Mar. El porter dels palafollencs va aturar un penal quan els arenyencs guanyaven 0 a 2 i a partir d’aquí el PLF va començar la remuntada amb 3 gols de Jonhathan i un a de Zaki.

El juvenil va caure al camp del Lloret per 4 gols a 1.

A les categories inferiors, important victòria del Benjamí B a casa contra el Breda per 12 a 1, amb 4 gold de Noel. També victòria del Prebenjamí A i B. L’A a casa del Caldes per 0 a 3 i el B a casa del Riells per 0 a 2, amb gols de David i Pol.

En futbol Sala, el St Lluís no va poder evitar la remuntada de l’Orrius. Els palafollencs guanyaven al mínut 5 per 2 a 0, però l’Orrius va reaccionar fins empatar el partit. Al final de la 1a part els palafollencs es van tornar a avançar al marcador, però en la segona part l’Órrius va aproftar els errors del St Lluís per imposar-se finalment per un 4 a 7, tot i que va jugar els últims minuts sense el porter titular.

El Sta Maria, per la seva banda, també va perdre a la pista del St Julià de Ramis per un ajustat 7 a 6. De fet ha passat el mateix que amb el St Lluís, ja que els palafollencs guanyaven a la mitja part per 2 a 4. A partir d’aquí el St Julià ha empatat i ha encapçalat el marcador, fins que a falta de 3 minuts pel final , el St Julià marcava el definitiu 7 a 6.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics