URGENT

Els mestres de PLF encara han de decidir si faran vaga el proper mes de març.

Compartiu aquesta història

El claustre de professors de les dues escoles de primària del nostre municipi encara s’han d’estudiar si secundaran la vaga plantejada pels sindicats de l’ensenyament pel proper 19 de març.

El detonant de la vaga ha estat la decisió del departament d’oferir de forma voluntària als docents que incrementin les hores lectives. Els sindicats també justifiquen l’aturada per la tramitació al Parlament de la primera llei d’educació de Catalunya (LEC) sense haver estat consensuada amb els professors, i per altres mesures com la proposta de reformar el calendari escolar.

Segons el director del CEIP Les Ferreries, Marià Mañé, els docents estan cansats que el conseller Maragall treballi de forma unilateral sense dialogar amb els professors.

Segons Mañé la proposta del canvi de calendaris lectius a Catalunya, no és un factor determinant per a la vaga.

Ara tan els mestres del CEIP Les Ferreries com els del CEIP Mas Prats estudiaran els motius de la convocatòria i personalment decidiran si volen o no secundar la vaga del 19 de març

La propera aturada, serà la 3a que els sindicats convoquen conra el conseller Maragall. Demà farà un any de la primera vaga que va paralitzar les dues escoles de primària del municipi. La segona aturada, a la tardor passada, va tenir menys repercussió entre els docents palafollencs. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics