URGENT

Malgrat de Mar bonificarà entre un 10 i un 20% en l’impost d’escombraries als qui utilitzin la deixalleria.

Compartiu aquesta història

El consistori malgratenc posarà en marxa, a partir del proper mes de març, una bonificació en els impostos de les escombraries als usuaris de la deixalleria. Per aconseguir aquesta bonificació, que pot ser d’entre el 10% i el 20%, caldrà fer un mínim de 6 viatges anuals i en sis mesos diferents a la instal·lació, situada al polígon de Can Patalina. Ho explica la regidora de Medi Ambient de Malgrat Lluïsa Mérida.

A més s’ haurà de sol·licitar un albarà a cada visita a la deixalleria, en el que hi constaran les seves dades personals, la tipologia i la quantitat de residu dipositat.

Aquests albarans s’hauran de guardar i, entregar el mes de desembre a l’Ajuntament per poder obtenir la corresponent bonificació, després de valorar tots els punts que condicionen les bonificacions.
La bonificació s’aplicarà en el rebut d’escombraries del 2010, sempre i quan la persona sigui empadronada al municipi, ja sigui propietari o llogater. Als primers el descompte serà a l’impost i als llogaters s’els donarà els diners directament.

La intenció de la campanya és, segons Mérida, premiar l’esforç que fan els usuaris particulars per contribuir a la bona gestió dels residus.

Pineda també anunciava una iniciativa similar amb la deixalleria del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics