URGENT

Calella prepara uns terrenys per fer el nou Hospital Comarcal

Compartiu aquesta història

Els terrenys estan situats a la carretera d’Hortsavinyà, entre l’autopista C-32 i la zona de Sant Quirze. La necessitat d’ampliar la capacitat i els serveis de l’hospital Sant Jaume va obrir un ampli debat sobre si calia un altre centre complementari en un altre municipi, com ara un hospital lleuger o fer un nou centre hospitalari molt més gran que l’actual.Des de Calella, sempre s’ha defensat un nou centre hospitalari, i ja ha començat eñs tràmits per cedir uns terrenys al departament de Salut en els que es pugui edificar el nou centre.

El procés de cessió dels terrenys pot durar uns tres anys.Això fa allunyar les esperances de PLF en la seva intenció d’acollir un hospital lleuger, un centre en el que es fan petites intervencions, però que no té llits per a l’hospitalització dels pacients.Una intenció que també compartia amb d’altres poblacions com Pineda, Malgrat o Tordera.

Si finalment es fa un nou hospital, les actuals instal·lacions del centre a Calella, a peu de la N2, servirien per ampliar el CAP de la població i crear un centre de dia per a gent gran

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics