Victòria del sènior masculí de bàsquet contra el malgratenc Vilanova de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El palafollencs es van imposar en un partit descafeïnat i ple d’errors dels dos equips. El partit va ser molt igualat fins l’últim quart quan el PLF va poder aconseguir l’avantatge final de 7 punts; 53 a 60.

Els nois sumen la seva 2a victòria consecutiva, abans de rebre la visita del Blanes, el primer classificat a la taula, aquest dissabte a 2/4 de 6 de la tarda al Palauet.En canvi les noies són la creu de la jornada. L’equip femení ha rebut la tercera derrota de la temporada a casa del St Hilari.
El partit va tenir en tot moment un dominador clar, l’equip local, i les palafollenques no van poder aconseguir neutralitzar-les. Al final St. Hilari 46, PLF 41.

Dissabte les noies, que continuen 2 a la taula, rebran la visita de l’Athletic Silenc, 10ns classificats.

El cadet no va poder puntuar a la pista del Tossa després de perdre 54 a 39. Tot i això l’equip ha mostrat una bona evolució en els últims partits.També hi ha hagut derrota del preinfantil a la pista de l’Olot, 63 a 38, en un altre equip que es troba en evolució constant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics