URGENT

Victòria del sènior masculí de bàsquet contra el malgratenc Vilanova de PLF.

Compartiu aquesta història

El palafollencs es van imposar en un partit descafeïnat i ple d’errors dels dos equips. El partit va ser molt igualat fins l’últim quart quan el PLF va poder aconseguir l’avantatge final de 7 punts; 53 a 60.

Els nois sumen la seva 2a victòria consecutiva, abans de rebre la visita del Blanes, el primer classificat a la taula, aquest dissabte a 2/4 de 6 de la tarda al Palauet.En canvi les noies són la creu de la jornada. L’equip femení ha rebut la tercera derrota de la temporada a casa del St Hilari.
El partit va tenir en tot moment un dominador clar, l’equip local, i les palafollenques no van poder aconseguir neutralitzar-les. Al final St. Hilari 46, PLF 41.

Dissabte les noies, que continuen 2 a la taula, rebran la visita de l’Athletic Silenc, 10ns classificats.

El cadet no va poder puntuar a la pista del Tossa després de perdre 54 a 39. Tot i això l’equip ha mostrat una bona evolució en els últims partits.També hi ha hagut derrota del preinfantil a la pista de l’Olot, 63 a 38, en un altre equip que es troba en evolució constant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics