URGENT

Un cotxe estimbat prop del Molí Vell fa un mes continua a la cuneta de la carretera.

Compartiu aquesta història

Ja fa més d’un mes un accident de trànsit va deixar a la cuneta de la carretera BV6001, la que uneix Malgrat i Blanes, pel pont del Pixota, un Opel Astra de color gris bolcat amb les rodes enlaire.

Des de llavors el cotxe està capgirat prop del Molí Vell, sense que el propietari l’hagi tret del seu emplaçament.

Segons ha consultat aquesta emissora és el propietari qui ha de fer-se càrrec de treure el vehicle accidentat del voral de la carretera, però com que el vehicle està uns metres terraplè avall es fa difícil de recuperar.

La policia de Malgrat, municipi del que pertany el terreny on es troba el vehicle, ja ha requerit al propietari que el tregui. I si no ho fa, el consistori malgratenc haurà de començar els tràmits per tal de considerar-lo un vehicle abandonat, i en els terminis legalment establerts, el cotxe podrà ser retirat per la grua municipal, amb costos a l’administració local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics