URGENT

8 conductors caçats a més velocitat de la permesa en dos dies de campanya de control.

Compartiu aquesta història

Dimarts va començar a PLF una campanya que controla la velocitat dels vehicles a la trama urbana. En aquests dos dies de controls, la Policia Local ja ha sancionat a 8 conductors per excés de velocitat en 3 emplaçaments diferents.

Dimarts es va caçar a 3 conductors que circulaven per la carretera d’accés a la Costa Brava, a l’alçada de la benzinera, i ahir es dos punts diferents es va enxampar a 5 conductors més.

La infracció més gran va ser detectada ahir al polígon d’en Puigverd, on un vehicle circulava a 91 km/h en un tram limitat a 50 km/h, quasi el doble de la velocitat permesa. La sanció que rebrà aquest conductor és d’una multa de més de 400€ i la retirada de 6 punts, la meitat dels que es té des d’un principi. El Sergent de la policia local de PLF, Marc Penya explica que si el vehicle hagués circulat sols 19 km/h més, és a dir a 110, hauria comès una infracció penal. A més ens dóna els barems de les sancions.

Els infractors rebran a casa la notificació de sanció corresponen, després que el radar els ha fet la fotografia de rigor.

La campanya s’allargarà fins a finals de mes, i es faran en hores i emplaçaments aleatoris amb un radar cedit pel Servei Català del trànsit.

La majoria dels vehicles sancionats de moment a la campanya, circulaven a una mitjana de 70 km/h en trams on la velocitat establerta és de 50. Això els implicarà una sanció sols econòmica, sense retirada de punts, de 90€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics