Doble accident de trànsit a PLF aquests matí i un palafollenc mort ahir a la N2.

El primer accident s’ha produït a les 8 del matí a la N2 , a la sortida de l’autopista C32 en direcció a Girona, quan un vehicle ha topat, per causes que es desconeixen, contra la tanca de seguretat i el motor del vehicle s’ha encés. Un foc que ha estat ràpidament sufocat amb extintors de ma. Els serveis d’emergències han evacuat al conductor del vehicle, un Citroen C3 amb matrícula espanyola, al centre hospitalari, sense que es conegui el seu estat.
L’accident ha provocat retencions de trànsit durant aquest matí en aquests tram de la carretera N2.

L’altre accident s’ha produït al carrer Ribera de la Burgada, cantonada amb el carrer Can Crosses, prop del Palauet, amb una topada, entre un vehicle i una motocicleta conduïda per un senyor gran, que segons fonts policials, ha resultat ferit lleu i ja ha estat evacuat amb ambulància fins al centre hospitalari. Segons sembla la motocicleta circulava direcció a l’Avd Pau Casals, quan el vehicle s’ha incorporat a la via sense veure la motocicleta.

D’altre banda un veí de St Genís de PLF, i de 78 anys ha mort aquesta matinada després que la forguneta que conduia ahir al migdia va xocar frontalment contra un camió amb plaques de matrícula britàniques. L’accident es va produir a la carretera N-II a l’altura de Vidreres. L’home va quedar atrapat durant a la ferralla del vehicle fins que els bombers van poder alliberar-lo. El veí de St Genís va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb estat greu, on ha mort aquesta matinada

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics