Avui es fa la rua de carnestoltes de Malgrat de Mar.

Cap de setmana de celebració del Carnestoltes a la majoria de municipis catalans.
A Malgrat a les 9 del vespre es concentraran les carroses al carrer Joan Maragall, des d’on començarà la rua pels carrers Fonlladosa, del Carme, Avd Mediterrània, carrer Girona fins arribar al Pavelló Germans Margall, on es farà el ball de Carnaval a càrrec de l’Orquestra Pensylvània

Els més petits també tenen la seva rua. Començarà demà a les 5 de la tarda al parc de Can Campassol. La rua infantil passarà pels carrers de Mar, Carme, av. Mediterrània, carrer Girona fins al Pavelló Germans Margall en el que es celebrarà un Festival d’Animació

El carnestoltes s’acabarà el proper dimecres amb el Ball de Vídues a les Sales de la Barretina Vermella, a partir de les 10 del vespre.
A PLF haurem d’esperar encara una setmana. La rua palafolencà serà, com és tradicional, una setmana després que a la majoria de poblacions. Això vol dir que dissabte vinent serà la rua a casa nostra amb la participació d’unes 18 carrosses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics