URGENT

El Pla Únic d’Obres i Serveis, el Puosc, preveu per aquests 2009 la connexió dels carrers Girona i St Jordi de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquests pla, conegut com a PUOSC, ajuda als municipis a desenvolupar diferents projectes. PLF ha demanat a aquest Pla, que dura 5 anys, fins a tres propostes; per una banda la construcció de la passera que ha d’unir el barri de St Lluís amb el centre de la població, la segona fase del pla director del clavegueram i la connexió del carrer St. Jordi i el carrer Girona, a Sta Maria.

Precisament el projecte que es contempla per aquests 2009 dins el PUOSC, és aquesta connexió dels carrers sobre la vall de Can Comas. El que es preveu fer és millorar l’actual connexió i a més fer un mur de contenció per protegir el pas de vehicles, ja que es troba prop del horts de la zona. El pressupost d’aquests projecte és de 96 mil 400 €, dels quals el govern hi destinarà 62 mil 600 €.

La resta de projectes s’aniran fent en els propers anys, ja que aquests ajudes incloses al Puosc són establertes per quinquenis, i cada any es dóna subvenció, si s’escau, a un del projectes presentats.

El POUSC del 2009 deixarà al Maresme prop de 7 milions i mig d’€. D’aquests Malgrat s’endurà prop de 300 mil que han de servir per la urbanització de l’Avd Colom, i per pagar les expropiacions per fer el pas que ha d’eliminar el pas a nivell del Molí Vell.

Tordera, s’endurà 300 mil € per a fer la 2a fase de l’itinerari que ha d’unir el centre del municipi amb el veïnat de St. Pere.

Pineda i Sta. Susanna, no tenen previsió de subvenció aquests any i Calella té previstos fins a 4 projectes, pels que rebrà uns 600 mil €

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics