3 derrotes i un empat en futbol 7 aquests cap de setmana.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta última jornada ha estat de descans per als equips que juguen a la Federació Catalana de Fútbol, no sií per als equips del Consell Comarcal de la Selva, és a dir els 4 equips de futbol 7 de PLF, que si han jugat aquests cap de setmana.

La jornada per aquests equips ha acabat amb 3 victòries i 1 empat.

El prebenjamí A va golejar al Ter Brugent i va acabar inposant-se per 9 a 2, amb gols de Pau, i 2 d’Óscar, 2 més d’Adrià i 4 de Jordi.

En Benjamí A va derrotar a l’altre equip del Ter Brugent, amb una golejada més important que l’anterior per 14 a 1. Els gols palafollencs van ser obra de Gerard, amb 3, Eric, amb 2, els mateixos que Iker i completen el llistt de gols, 1 d’Alex i les 6 dianes de Sergi.

El Benjamín B va aconseguir la tercera victòria de la jornada. Ho va fer contra el líder i en els últims 5 minuts. Al final els palafollencs es van imposar per la mínima, 5 a 4, amb gols de Noel, dos d’ Adri, Oscar y Ayoub.

El prebenjamí B no va poder passar de l’empat a 4 gols contra l’Anglés. Els golejadors palafollencs van der Pau, amb 3 dianes i Yassim.

Pel que fa al futbol Sala, el St Lluís va perdre a casa del Cocinero, per 3 a 1. Els palafollencs no van desplegar el seu millor futbol i podrien haver marxat amb un pitjor resultat. El St Lluís està a la part mitja baixa de la classificació amb 19 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics