URGENT

3 derrotes i un empat en futbol 7 aquests cap de setmana.

Compartiu aquesta història

Aquesta última jornada ha estat de descans per als equips que juguen a la Federació Catalana de Fútbol, no sií per als equips del Consell Comarcal de la Selva, és a dir els 4 equips de futbol 7 de PLF, que si han jugat aquests cap de setmana.

La jornada per aquests equips ha acabat amb 3 victòries i 1 empat.

El prebenjamí A va golejar al Ter Brugent i va acabar inposant-se per 9 a 2, amb gols de Pau, i 2 d’Óscar, 2 més d’Adrià i 4 de Jordi.

En Benjamí A va derrotar a l’altre equip del Ter Brugent, amb una golejada més important que l’anterior per 14 a 1. Els gols palafollencs van ser obra de Gerard, amb 3, Eric, amb 2, els mateixos que Iker i completen el llistt de gols, 1 d’Alex i les 6 dianes de Sergi.

El Benjamín B va aconseguir la tercera victòria de la jornada. Ho va fer contra el líder i en els últims 5 minuts. Al final els palafollencs es van imposar per la mínima, 5 a 4, amb gols de Noel, dos d’ Adri, Oscar y Ayoub.

El prebenjamí B no va poder passar de l’empat a 4 gols contra l’Anglés. Els golejadors palafollencs van der Pau, amb 3 dianes i Yassim.

Pel que fa al futbol Sala, el St Lluís va perdre a casa del Cocinero, per 3 a 1. Els palafollencs no van desplegar el seu millor futbol i podrien haver marxat amb un pitjor resultat. El St Lluís està a la part mitja baixa de la classificació amb 19 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics