URGENT

L’alcalde de PLF defensa la concentració d’escoles.

Compartiu aquesta història

Valentí Agustí, ha respost així al comunicat d’Iniciativa en el que reclamava la redistribució dels centre escolars palafollencs.

L’equip de govern ja va explicar durant la campanya electoral que la seva intenció era que, un cop l’IES marxi a la seva ubicació definitiva, s’utilitzi els terrenys que ara ocupa, per instal·lar-hi un tercer centre de primària. D’aquesta manera, les tres escoles estarien situades en un mateix carrer.

Aquesta intenció va ser criticada a principis de mes per Iniciativa que demanava un estudi curós de la realitat demogràfica del municipi i que la 3a escola s’instal·lés allà on era més necessària.

L’alcalde de PLF aposta de nou per a la concentració d’escoles, ja que assegura que ha donat un molt bon resultat al nostre municipi. Explica que el fet de tenir les escoles en una mateixa zona afavoreix la integració de tots els estudiants independentment d’allà on viuen. Agustí assegura, a més, que amb la concentració és poden tenir serveis compartits que permetran abaratir el cost de l’educació al municipi.

Sobre el transport escolar, l’alcalde de PLF creu que és bo que els estudiants comencin des de petits a moure’s per anar a escola, ja que després ho hauran de fer per anar a l’IES o a la universitat.

Es preveu que el nou institut estigui en marxa a principis del 2011, quan llavors es podria tirar endavant la instal·lació d’una tercera escola al municipi i evitar així que els centres d’ensenyament de PLF tinguin més de dues línies per cada curs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics