URGENT

El sènior masculí no pot amb el líder i cau derrotat de 29 punts.

Compartiu aquesta història

Després de dues victòries consecutives, el sènior masculí de bàsquet palafollenc va ensopegar amb el líder indiscutible de la categoria, el Blanes, que no va tenir compassió dels palafollencs al Palauet, d’on va marxar amb una victòria contundent; 55 a 84.

Tot i la derrota, l’equip es  manté com a 9è classificat.

El tourmalet dels nois continua la setmana que ve a la pista del 4t classificat, el St. Feliu, en un partit que es jugarà dissabte a 2/4 de 6 de la tarda.

Les noies en canvi, després de l’ensopegada de la passada setmana, no han fallat aquesta jornada a casa contra el Silenc. Les palafollenques han sumat una nova victòria, i ja en van 16, que les mantenen en segona posició. Al final del partit, 77 a 54 a favor de les locals.

La propera setmana les palafollenques podrien obrir una escletxa a la classificació, ja que s’enfronten al Malgrat, un partit que a banda de la rivalitat pròpia dels derbis, s’hi suma que les veïnes són 3s a la taula igualades a victòries i derrotes amb les palafollenques.

El derbi serà diumenge a les 12 del migdia a la pista del Malgrat.

El cadet masculí també va caure a la pista del Tordera, i continua sense aixecar cap en aquesta lliga pel que fa a resultats, tot i que l’equip continua construint-se i millorant progressivament el seu joc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics