URGENT

Blanes demana la Creu de St Jordi per a la Fundació Carl Faust

Compartiu aquesta història

El govern de Blanes va proposar en el darrer ple municipal celebrat el passat dilluns, que la Generalitat de Catalunya concedeixi a la Fundació Carl Faust la Creu de Sant Jordi. La proposta va ser aprovada per la unanimitat de tots els grups municipals.

La proposta es fonamenta en el fet que durant 6 dècades la Fundació Carl Faust ha mantingut el jardí botànic Marimurtra, un dels més notables de la Mediterrània.

La Fundació Carl Faust desenvolupa actualment un programa ambiciós de recerca científica i de conservació de flora endèmica o amenaçada en l’àmbit de la Mediterrània, molt convenient a Catalunya. A més, realitza diverses activitats pedagògiques i divulgatives, com ara visites guiades d’escoles o de particulars al jardí botànic, tallers, camps de treball i casals d’estiu entre d’altres.

L’acord de la sessió plenària de dilluns s’ha fet arribar al conseller de Cultura de la Generalitat i a la Fundació Carl Faust.

Gironainfo

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics