Blanes demana la Creu de St Jordi per a la Fundació Carl Faust

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El govern de Blanes va proposar en el darrer ple municipal celebrat el passat dilluns, que la Generalitat de Catalunya concedeixi a la Fundació Carl Faust la Creu de Sant Jordi. La proposta va ser aprovada per la unanimitat de tots els grups municipals.

La proposta es fonamenta en el fet que durant 6 dècades la Fundació Carl Faust ha mantingut el jardí botànic Marimurtra, un dels més notables de la Mediterrània.

La Fundació Carl Faust desenvolupa actualment un programa ambiciós de recerca científica i de conservació de flora endèmica o amenaçada en l’àmbit de la Mediterrània, molt convenient a Catalunya. A més, realitza diverses activitats pedagògiques i divulgatives, com ara visites guiades d’escoles o de particulars al jardí botànic, tallers, camps de treball i casals d’estiu entre d’altres.

L’acord de la sessió plenària de dilluns s’ha fet arribar al conseller de Cultura de la Generalitat i a la Fundació Carl Faust.

Gironainfo

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics