URGENT

Amplies victòries del cadet i de l’infantil de futbol palafollenc aquests cap de setmana.

Compartiu aquesta història

Els nois del cadet van rebre la visita del Sussanenc, en un partit marcat pel domini total i absolut dels palafollencs que es van imposar per un contundent 9 a 0. També amplia victòria de l’Infantil a casa contra el St. Pol. El PLF es va imposar per 6 a 0 amb gols de Cristian, Eric, Quim i 3 gols de Raül.

El juvenil en canvi va caure a casa contra el St Hilari per 1 gol a 4, i l’aleví de futbol7, va caure a casa del Calella per 6 a 1.

En les categories superiors, ajustada victòria de l’Amateur A a casa del Tossa per 1 a 2 i derrota de l’Amateur B al camp de l’Arbucienc per 4 gols a 1. La propera jornada, l’A, que ara és 5è amb 39 punts, jugarà al Palaestadium contra el Guíxols, que és el 3r classificat amb 42, pel que una victòria ajudaria als palafollencs a escalar posicions. El B jugarà també a casa contra el lider de la classificació, el Blanes.

En Futbol 7, el PLF benjamí A es va imposar al camp de la Cellera per 4 a 5 amb 2 gols d’Eric, 2 més de Sergi i un de David.

El Benjamí B també es va imposar al Riudarenes per 2 a 4.

El prebenjamí A no va tenir compassió de l’Amer, que va perdre a casa contra els palafollencs per 2 a 7, amb 2 gols d’Adri, 2 de Pau, i la resta d’enric, Iker i Jordi.
El prebenjamí B no va poder passar de l’empat a 4 al camp del Tossa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics