El Maresme es promociona a França

Per quart any consecutiu, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha participat en el Saló de Turisme de Toulouse, que va tancar portes ahir diumenge en aquesta localitat francesa. El Consorci ha promocionat el Maresme com a destinació turística de proximitat que posa a l’abast dels visitants un ampli ventall de possibilitats i alternatives de lleure durant tot l’any.

L’estand de Costa de Barcelona-Maresme estava ubicat dins de l’espai general de Turisme de Catalunya i oferia als visitants tot tipus d’informació sobre la comarca, tant d’infraestructures com d’activitats, per al públic en general o per a publics específics. En aquest darrer aspecte, i tenint en compte l’afició del públic francés al món esportiu i en especial al ciclisme, s’ha donat a conèixer el vessant de turisme esportiu que està potenciant la comarca al voltant del Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el triatló internacional que se celebrarà aquest any al Maresme.

El públic francès és un dels que té el Maresme com a punt de referència per passar les vacances d’estiu. Per això, vol captar turistes de proximitat que busquen destinacions properes al seu lloc de residència per passar caps de setmana o ponts llargs, i no només les vacances estivals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics