El Maresme es promociona a França i presenta una guia turística

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per quart any consecutiu, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha participat en el Saló de Turisme de Toulouse, que va tancar portes diumenge en aquesta localitat francesa. El Consorci ha promocionat el Maresme com a destinació turística de proximitat que posa a l’abast dels visitants un ampli ventall de possibilitats i alternatives de lleure durant tot l’any.

L’estand de Costa de Barcelona-Maresme estava ubicat dins de l’espai general de Turisme de Catalunya i oferia als visitants tot tipus d’informació sobre la comarca, tant d’infraestructures com d’activitats, per al públic en general o per a públics específics. En aquest darrer aspecte, i davant l’afició del públic francés al món esportiu i en especial al ciclisme, s’ha donat a conèixer la Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el triatló internacional que se celebrarà aquest any a la comarca.

El públic francès és un dels que té el Maresme com a punt de referència per passar les vacances d’estiu. Per això, el que es pretenia era captar ara turistes per passar caps de setmana o ponts llargs, i no només les vacances estivals.
A més, demà dimecres es presentarà una guia turística de la Costa de Barcelona-Maresme.

Es tracta d’una publicació de 160 pàgines que presenta la comarca a partir de set propostes monogràfiques: les terres del vi, les flors com a paisatge, les rutes del modernisme, les aigües termals de qualitat, el paisatge poètic i el turisme tot l’any. Completa el volum un directori d’hotels, turisme rural i restaurants del Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics