URGENT

Les noies no poden amb el Malgrat2000 en el derbi del cap de setmana

Compartiu aquesta història

No va poder ser i el sènior femení de bàsquet de PLF no va poder guanyar en el seu desplaçament a Malgrat, en un partit que era més que un derbi, ja que jugaven les 3s classificades, el Malgrat, amb les 2s a la taula, el PLF.

La derrota de diumenge, 65 – 46, ha significat cedir la segona posició al Malgrat i a més perdre el bàsquet average que era favorable a les palafollenques després del partit d’anada al Palauet on les de casa es van imposar clarament a les malgratenques.
El partit va ser molt entrebancat i ple d’errades defensives, però també en atac.

Aquests febrer no ha sigut el millor mes de les noies, ja que han encaixat diferents derrotes, després d’una bona campanya. Ara faltes 2 partits per acabar la fase regular de la temporada a l’espera del Playoff amb els 4 millors equips de la 1a fase.

Els nois en canvi no van fallar i es van imposar al St Feliu per 52 a 58. Els gironins són els 4ts classificats i la victòria palafollenca els manté a la 9a plaça de la taula.

L’alternança de defenses va ser la clau perque el partit acabés en victòria Palafollenca, la 10ena de la temporada. La setmana que ve els nois reben l’Arbúcies, 7è classificat, i podrien pujar un esglaó més a la classificació, tot depenen del que faci el Sant Joanenc amb el Blanes.

En les categories inferiors destaquem la desfeta del cadet masculí a la pista del Maçanet, 75 a 57. Tot i el resultat els nois entrenats per Josep Martínez segueixen oferint petits detalls de millora

El preinfantil ha guanyat al Tordera a la pista palafollenca per 63 a 40, en un bon partits dels de casa que continuen progressant en el seu treball d’equip.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics