URGENT

Dues empreses de PLF participen al Getting Contacts de Pineda.

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda es fa la 2a de les sessions previstes del Getting Contacts, unes trobades organitzades per 7 ajuntaments de la comarca amb la intenció de posar en contacte a les empreses dels municipis de la comarca per crear una xarxa e contactes empresarials.

En la trobada d’avui hi participen dues empreses domiciliades a PLF, que prendran part a la ponència i a la posterior roda de contactes.

La ponència precisament voltarà sobre les Xarxes Empresarials de Contactes i com rendibilitzar-les. Segons els organitzadors es tracta d’una ponència eminentment pràctica i de poca durada, després de la qual hi haurà la roda de contactes entre els empreses que hi prenen part , amb l’objectiu de conèixer empreses properes i incentivar la seva col·laboració.

El responsable comercial de la firma Daltor, Eloi Massanés, explica perquè serà avui a la sessió pinedenca del Getting Contacts.

Al Getting Contacts d’avui hi prendran part també empreses de Malgrat, Blanes, Calella i en general de la majoria de municipis de la comarca.
Per participar-hi cal haver fet la inscripció prèvia, que era gratuïta i sinó es pot assistir com a oient de la ponència. Les jornades s’aniran repetint en tots els pobles participants en la iniciativa, que acabarà a mitjans de març a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics