URGENT

El ple de Malgrat d’avui té 5 mocions de les formacions polítiques.

Compartiu aquesta història

Dels 14 punts en l’ordre del dia de la sessió ordinària d’aquests vespre, 5 són mocions presentades per les formacions amb representació al consistori.

Com ja hem informat a RP, ERC demanarà la creació d’una escola oficial d’idiomes al municipi. No serà l’única que presentaran els republicans. També demanaran la internacionalització del dret a decidir a tenir un Estat propi del poble català.

CiU també ja havia anunciat que demanaria la celebració d’una consulta popular sobre el futur projecte urbanístic de l’ARE al municipi, seguint el model de Tordera o St Celoni, dues poblacions on s’ha votat en contra de l’ARE.

ICV presenta també una moció sota el títol de la Crisi també té rostre de dona.

Per últim totes 5 formacions polítiques al consistori presenten una moció conjunta per a la defensa de la cultura popular catalana amb l’ús de materials pirotecnics.

De la resta de punts en destaquen l’adjudicació definitiva de l’assistència tecnica per instal.lar l’ascensor que ha d’unir la plaça Barretina amb la Pl del Castell. També es preveu que s’aprovi el pla del Camp de Futbol Municipal del municipi.

La sessió començarà a les 7 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament malgratenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics