La candidata palafollenca a Miss Espanya encapçala la llista de preferides pel públic al certamen 2009.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La gala de Miss i Mister Espanya encara no té ni data ni localització oficial, però sí que els candidats i candidates estan passant aquests dies l’examen de suport del públic. Un examen que la palafollencs Irma Guerrero està passant i amb nota.

Ja fa dies que es pot votar a través d’SMS als candidats preferits pel públic al proper certamen Miss i Mister Espanya. Des de la posada en marxa de les votacions, la palafollenca ha congregat el 48% dels vots rebuts a través del telèfon mòbil. Guerrero és la candidata amb més votacions per SMS seguida a molta distància per Miss Albacete, amb un 11%.

Aquests vots no serveixen, d’entrada, per decidir qui serà la futura miss espanya, i de moment, segons l’organització, servirà per entregar un premi en les pre-gales del certamen. En concret, com ens explica la pròpia Guerrero, es tracta del premi Miss Internet.

L’organització del certàmen ha confirmat a aquesta emissora que encara s’està estudiant si el vot per SMS tindrà un pes més important, fins i tot a la gala central de Miss i Mister Espanya, tot i que no han volgut avançar res.0 De fet encara es desconeixen tots els detalls de la gala 2009 del certamen de Miss i Mister Espànya, el que sí es sap és que es faran per separat com explica l’aspirant palafollenca.

Irma Guerrero participarà a la propera elecció de Miss Espanya després d’haver aconseguit proclamar-se la passada tardor Miss Girona. Precisament Mister Girona és també qui encapçala les votacions a través de SMS en popularitat, en l’apartat masculí.

Encara es pot votar a la representant palafollenca enviant un SMS al 7442 amb les paraules “MISS GIRONA”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics