URGENT

La candidata palafollenca a Miss Espanya encapçala la llista de preferides pel públic al certamen 2009.

Compartiu aquesta història

La gala de Miss i Mister Espanya encara no té ni data ni localització oficial, però sí que els candidats i candidates estan passant aquests dies l’examen de suport del públic. Un examen que la palafollencs Irma Guerrero està passant i amb nota.

Ja fa dies que es pot votar a través d’SMS als candidats preferits pel públic al proper certamen Miss i Mister Espanya. Des de la posada en marxa de les votacions, la palafollenca ha congregat el 48% dels vots rebuts a través del telèfon mòbil. Guerrero és la candidata amb més votacions per SMS seguida a molta distància per Miss Albacete, amb un 11%.

Aquests vots no serveixen, d’entrada, per decidir qui serà la futura miss espanya, i de moment, segons l’organització, servirà per entregar un premi en les pre-gales del certamen. En concret, com ens explica la pròpia Guerrero, es tracta del premi Miss Internet.

L’organització del certàmen ha confirmat a aquesta emissora que encara s’està estudiant si el vot per SMS tindrà un pes més important, fins i tot a la gala central de Miss i Mister Espanya, tot i que no han volgut avançar res.0 De fet encara es desconeixen tots els detalls de la gala 2009 del certamen de Miss i Mister Espànya, el que sí es sap és que es faran per separat com explica l’aspirant palafollenca.

Irma Guerrero participarà a la propera elecció de Miss Espanya després d’haver aconseguit proclamar-se la passada tardor Miss Girona. Precisament Mister Girona és també qui encapçala les votacions a través de SMS en popularitat, en l’apartat masculí.

Encara es pot votar a la representant palafollenca enviant un SMS al 7442 amb les paraules “MISS GIRONA”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics