URGENT

Les noies tornen a guanyar i els nois desaprofiten un partit per pujar posicions.

Compartiu aquesta història

El sènior femení va tornar a trobar-se a trobar amb la victòria després de perdre a Malgrat. Aquesta setmana, tot i un inici preocupant, les noies es van imposar al Palauet a la Cellera, per 61 a 35. Ara les palfollenques estan apunt d’acabar la primera fase de la lliga regular. Ho faran aquests cap de setmana, a St Julià de Ramis. Jugaran a la pista del 11è classificat, diumenge al matí. Les palafollenques no poden fallar si volen estar a la fase final, en la que hi participaran els 4 millors equips de la fase regular.

Els nois, en canvi no van poder superar a l’Arbúcies, que es va imposar clarament als palafollencs per 53 a 80. El partit a més suposava una bona oportunitat pel senior masculí a l’hora d’escalar posicions a la classificació, ja que l’Arbúcies és el 8è classificat i el PLF el 9è. Els nois jugaran dissabte a la tarda a la pista gironina.

El cadet, que continua cuer va oferir un dels millors partits de la lliga a casa contra el Farners. Tot i la derrota per 53 a 60, els palafollencs van desplegar un bon joc a la pista. De fet és la derrota més ajustada que han patit en aquest campionat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics