URGENT

Ciutat Jardí comença el camí per a ser recepcionada per l’Ajuntament.

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc està estudiant recepcionar la urbanització de Ciutat Jardí, o el que és el mateix passarà a ser considerat trama urbana i per tant l’Ajuntament assumir a partir d’ara el manteniment dels serveis com enllumenat o carrers.

Fins ara eren els mateixos propietaris qui s’havien de fer càrrec del manteniment de la urbanització fins poder entregar-la al consistori amb tots els serveis en marxa i correctes.

Després de les obres del clavegueram, L’ajuntament de PLF ha marcat 3 actuacions bàsiques per tal de poder recepcionar la zona.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, explica que cal actuar ara en els carrers malmesos, en el subministrament elèctric i en el servei d’aigua corrent. Amb aquestes actuacions es considerarà la urbanització en un estat correcte per recepcionar-la.

Aquestes actuacions donaran pas a la recepció de la urbanització, i per tant el consistori palafollenc haurà d’assumir el manteniment dels serveis de Ciutat Jardí a l’igual que ho fa al centre de la vila.

Segons l’alcalde, el govern català obliga a que l’entitat de conservació de Ciutat Jardí sigui qui gestioni la zona, però reconeix que a l’entitat li és molt difícil fer funcions administratives i de gestió d’una zona tan gran, unes 900 parcel.les, compartides en 3 municipis diferents. És per això que Agustí proposa que el consistori es faci càrrec de la gestió d’aquests territori, una operació que ha qualificat de valenta. Un cop es recepcioni la urbanització l’entitat de propietaris continuaria treballant però en una vessant d’associació veïnal.

Aquesta va ser una de les propostes que es va traslladar en l’última assemblea de veïns de Ciutat Jardí. Precisament l’alcalde de PLF va proposar en l’assemblea un canvi de denominació de la urbanització. Agustí explica que el nom més idoni per a la urbanització, atenent a criteris topogràfic seria el de Serra de Miralles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics