Avui es signa el Pacte de Desenvolupament Econòmic i d’ocupació del Maresme.

Els 30 ajuntaments del Maresme, el Consell Comarcal, els sindicats CCOO i UGT, i les patronals FAGEM i PIMEC, signaran l’Acord pel Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació del Maresme on es fusionen els dos pactes locals per l’ocupació existents al Maresme fins ara (el de Mataró i el de la resta de municipis) amb l’objectiu de treballar de forma conjunta i consensuada en polítiques de desenvolupament econòmic i assolir objectius coherents amb la nova realitat del territori.

L’ens encarregat de coordinar aquesta feina serà l’Agència de Desenvolupament Econòmic del Maresme, de nova creació. En la presentaciíó d’aquests pacte comarcal la presidenta del l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró, Alícia Romero, assegurava que cada municipi gestionava la seva parcel·la de forma ‘poc coordinada’ i que cal treballar plegats per ser ‘menys vulnerables’ davant noves crisis.

La tasca de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de la comarca serà decidir, d’una manera estratègica, quin és el millor destí dels recursos existents al territori per fer del Maresme una comarca potent.

L’acte oficial es farà avui a Calella i es comptarà amb l’assistència del President Delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, Teo Romero qui parlarà sobre les Agències de Desenvolupament Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics