URGENT

Detenen el presumpte autor dels incendis de l’hotel de Lloret.

Compartiu aquesta història

Els Mossos van detenir ahir un home de 47 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte d’incendi a l’hotel Samba de Lloret de Mar. Aquest home, que té antecedents, era hoste de l’hotel i segons la policia és l’única persona que va estar prop del sofà on es va originar el foc.
Dimarts , pels volts de dos quarts de deu de la nit els Mossos van rebre l’avís que hi havia un incendi en un hotel de la població. Immediatament, Bombers, Mossos, serveis sanitaris i Policia local de Lloret de Mar s’hi van dirigir per apagar el foc i desallotjar tots els possibles afectats.

Arran de les indagacions es va saber que només un home havia estat a prop del sofà que s’havia cremat en el moment en què es va originar el foc i que després l’home havia retornat ràpidament a la seva habitació, que estava en una altra planta.
Davant totes les evidències, els Mossos d’Esquadra el van detenir.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics