URGENT

Prop de 150 parelles del Maresme i Barcelona participen en el programa “Noces d’Or”

Compartiu aquesta història

El secretari general Governació, Jaume Oliveras, va presidir divendres passat a Santa Susanna el sopar del programa “Noces d’Or”, amb 146 parelles del Maresme i la ciutat de Barcelona que celebren 50 anys de convivència.

Aquests programa, organitzat per la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, homenatja les parelles que celebren 50 anys de matrimoni o de convivència, i consisteix en una estada de 5 dies a Santa Susanna. Segons els seus impulsors, el programa es fonamenta en el fet convivencial de la parella i, alhora, “suposa un reconeixement a les parelles que han viscut uns anys difícils de la nostra història recent i han contribuït a la construcció del país”.

Enguany, el programa celebra 20 anys i per primera vegada, hi haurà dos períodes de realització. Es preveu que aquest any el nombre total de participants, entre els dos torns, arribarà a la xifra de 9.600 persones, o 4.800 parelles. Les activitats que es duen a terme durant l’estada, organitzades i coordinades per un grup d’educadors de la Fundació Pere Tarrés, es basen en l’atenció i la dinamització de la gent gran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics