Prop de 150 parelles del Maresme i Barcelona participen en el programa “Noces d’Or”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El secretari general Governació, Jaume Oliveras, va presidir divendres passat a Santa Susanna el sopar del programa “Noces d’Or”, amb 146 parelles del Maresme i la ciutat de Barcelona que celebren 50 anys de convivència.

Aquests programa, organitzat per la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, homenatja les parelles que celebren 50 anys de matrimoni o de convivència, i consisteix en una estada de 5 dies a Santa Susanna. Segons els seus impulsors, el programa es fonamenta en el fet convivencial de la parella i, alhora, “suposa un reconeixement a les parelles que han viscut uns anys difícils de la nostra història recent i han contribuït a la construcció del país”.

Enguany, el programa celebra 20 anys i per primera vegada, hi haurà dos períodes de realització. Es preveu que aquest any el nombre total de participants, entre els dos torns, arribarà a la xifra de 9.600 persones, o 4.800 parelles. Les activitats que es duen a terme durant l’estada, organitzades i coordinades per un grup d’educadors de la Fundació Pere Tarrés, es basen en l’atenció i la dinamització de la gent gran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics