URGENT

El regidor de seguretat de Malgrat de Mar diu que als mossos d’esquadra els falten efectius.

Compartiu aquesta història

En una entrevista a RP, Valentín Rodríguez diu que s’ha de valorar la feina de les Policies Locals , que moltes vegades arriben allà on no ho fa la policia autonòmica.

Segons les memòries de la policia local de Malgrat, presentada divendres, els agents locals han dut a terme el 80% de les denuncies per sols el 20% que han cursat els mossos d’esquadra. La diferència encara és major quan es compara el nombre de detencions: el 85% les van fer els agents locals i l’altre 15%, la policia catalana. És per això que Rodríguez asegura que cal valorar millor a la policia local.

El regidor assegura a més que els ciutadans han de saber que estan pagant 2 cops el servei de la seguretat ciutadana i denuncia manca d’efectius i personal en el cos dels Mossos d’Esquadra i els problemes que té Malgrat amb el cos.

El regidor assegura, però, que en els últims anys la relació professional entre els mossos i Malgrat s’ha normalitzat, i de fet ha volgut mostrar el seu suport al cos policial arrel de la polèmica sobre l’actuació dels antiavalots ara fa 15 dies a BCN. Rodríguez defensa els policies i però no l’actuació posterior dels responsables polítics dels Mossos.

Rodríguez va assegurar que tot i la crisi econòmica, la nova caserna de la Policia manté el seu termini d’execució i que per tan es podria posar en marxa a finals d’aquests any 2009. Sobre la mobilitat de Malgrat, el regidor assegura que la intenció de l’equip de govern és reduir la presència de vehicles al centre de la vila, i que per veure si és efectiu o no els canvis previstos cal esperar les anelles de circumval·lació que encara s’han de fer a Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics