El regidor de seguretat de Malgrat de Mar diu que als mossos d’esquadra els falten efectius.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En una entrevista a RP, Valentín Rodríguez diu que s’ha de valorar la feina de les Policies Locals , que moltes vegades arriben allà on no ho fa la policia autonòmica.

Segons les memòries de la policia local de Malgrat, presentada divendres, els agents locals han dut a terme el 80% de les denuncies per sols el 20% que han cursat els mossos d’esquadra. La diferència encara és major quan es compara el nombre de detencions: el 85% les van fer els agents locals i l’altre 15%, la policia catalana. És per això que Rodríguez asegura que cal valorar millor a la policia local.

El regidor assegura a més que els ciutadans han de saber que estan pagant 2 cops el servei de la seguretat ciutadana i denuncia manca d’efectius i personal en el cos dels Mossos d’Esquadra i els problemes que té Malgrat amb el cos.

El regidor assegura, però, que en els últims anys la relació professional entre els mossos i Malgrat s’ha normalitzat, i de fet ha volgut mostrar el seu suport al cos policial arrel de la polèmica sobre l’actuació dels antiavalots ara fa 15 dies a BCN. Rodríguez defensa els policies i però no l’actuació posterior dels responsables polítics dels Mossos.

Rodríguez va assegurar que tot i la crisi econòmica, la nova caserna de la Policia manté el seu termini d’execució i que per tan es podria posar en marxa a finals d’aquests any 2009. Sobre la mobilitat de Malgrat, el regidor assegura que la intenció de l’equip de govern és reduir la presència de vehicles al centre de la vila, i que per veure si és efectiu o no els canvis previstos cal esperar les anelles de circumval·lació que encara s’han de fer a Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics