URGENT

Acusacions de mala gestió a la cartera de Turisme de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Nova polèmica a Malgrat encetada per l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, que ahir durant el ple municipal va insinuar que la convergent Neus Serra va cometre irregularitats mentre era regidora de Turisme, durant l’anterior mandat.

Campoy va assegurar l’existència d’una factura a nom d’una persona pròxima a Convergència i Unió, relativa a una feina que mai es va fer. La regidora Neus Serra, ara a l’oposició, va retreure a Campoy que sembrés dubtes sobre la seva honestedat i va demanar concreció a Campoy. Serra, va reptar a l’alcaldessa a parlar de les irregularitats que cadascuna ha trobat a l’àrea de Turisme, insinuant-ne una a l’entorn d’unes entrades per al Fòrum de les Cultures celebrat a Barcelona l’any 2004, sense més concreció.

Aquestes acusacions s’han fet durant els precs i preguntes, quan Serrava preguntar en quin punt es troba el projecte de creació d’una comissió per gestionar l’àrea de turisme del municipi, després de la desaparició del consell de turisme. L’alcaldessa va assegurar que hi havia endarreriment perquè abans havia hagut d’arreglar moltes coses que no s’havien fet bé.

Passada la sessió plenària i en declaracions a RP, Campoy suavitzava el que s’havia dit durant el ple, assegurant que no havia fet referència a cap “cosa estranya”, tot i mantenir el què va dir al plenari.

Campoy va assegurar que hi havia moltes deficiències en la organització tant del Festival de Bandes de Música com del Concurs de Corals, que s’ha hagut de corregir. Serra, per la seva banda va assegurar que es van trobar una àrea de Turisme sense cap control i on res funcionava correctament.

 

MalgratConfidencial/ Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics