URGENT

PLF es podria agermanar amb la població andorrana de la Massana.

Compartiu aquesta història

Segons ha pogut saber aquesta emissora els dos consistoris han iniciat converses per poder tancar un nou agermanament. En aquests cas el nou poble agermanat amb PLF seria la parròquia, o municipi, de la Massana.

El desencadenant d’aquesta possible nova relació d’agermanament amb la parròquia andorrana seria la instal·lació a PLF d’un forn de pa que té també 2 negocis similars al principat i un d’aquests es troba en un dels nuclis de població de la parròquia de la Massana.

Hem contactat amb el cònsol o alcalde de la Massana, Josep Maria Camp qui a preguntes de RP ha afirmat que els contactes existeixen i es mostra content de l’agermanament amb PLF, tot i que reconeix que les converses es troben en un estat incipient.
Escoltem el que es deia el cònsol de la Massana, Josep Maria Camp.

De fet una delegació del govern local de la Massana va assistir a l’acte d’inauguració de l’establiment de pa palafollenc a principis de febrer, on també hi havia representants del govern de PLF.

La Massana és una parròquia que té associaciades 7 quarts, o localitats, amb un total de 10.000 habitants. Entre les localitats associades a la Massana, que es troba a 5 km d’Andorra la Vella, hi destaquen Pal, Arinsal o l’Aldosa.
Un dels atractius i principal motor de la parròquia és l’estació d’esquí de Vallnord.
Aquests és segons el consol un dels atractius i avantatges del possible agermanament amb la parròquia.

Actualment PLF està agermanat amb el municipi francès d’ Ax-les Thermes, amb Poppi a Itàlia, San Isidro a Nicaragua i Algar a Andalusia. La comissió d’agermanaments de PLF està en contacte amb la població polonesa de Stegna per oficialitzar un nou agermanament i existeixen relacions de solidaritat amb una regió del Senegal. La Massana seria doncs la 6a població agermanada amb PLF, si fructifiquen aquestes converses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics