URGENT

Comencen les obres del nou camp de futbol municipal de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Les obres, que tenen un pressupost de 3 milions d’€, es preveu que estiguin enllestides al desembre d’aquest any.

Les noves instal·lacions disposaran d’un camp de joc de gespa artificial amb una superfície esportiva de 106 X 64 metres, zona de vestidors, serveis, bar-cafeteria i una graderia amb una capacitat per a 320 persones. L’accés principal a les instal·lacions es farà des de la zona verda dels Jardins de la Solidaritat. El càlcul fet per l’Ajuntament és que les obres donaran feina a unes 45 persones, més de la meitat de les quals estaven en situació de desocupació.

L’Ajuntament reconeix que l’actual camp de futbol és completament obsolet, i no reuneix les condicions tècniques ni esportives per a una bona pràctica esportiva. Actualment, el camp de futbol suporta uns 954 usos setmanals, molt per sobre de la mitjana que hauria de suportar. El nou camp de futbol tindrà un potencial de 1.860 usos setmanals, el doble de la situació actual.

La Regidoria d’Esports treballa en aquest projecte del nou camp de futbol des de principi del 2006 juntament amb la Diputació de Barcelona i al 2007 es va enllestir l’avantprojecte. L’Ajuntament va decidir presentar aquesta actuació a la convocatòria d’ajuts del Fons Estatal d’Inversió Local perquè tenia el projecte a punt i a més, reunia un dels requisits exigits: que les obres es poguessin enllestir en nou mesos.

Aquesta és la 2a obra que Malgrat inicia gràcies al Fons Estatal d’Inversió local, després de l’acondicionament de la plaça del pavelló nou del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics