URGENT

Una dotzena d’alcaldes del Maresme es reuneixen a PLF per lluitar contra la crisi.

Compartiu aquesta història

Fa uns dies alguns alcaldes de la comarca es van reunir a PLF de forma distesa per buscar solucions i plantejar línies d’actuació municipal contra la crisi econòmica.

La palafollenca no va ser la primera reunió, ja que dies abans ja s’havia celebrat una primera trobada al Masnou, municipi que ha donat l’impuls a aquestes reunions.

L’amfitrió palafollenc, Valentí Agustí explica que és el que es tracta en aquestes reunions.

A les trobades hi assisteixen segons Agustí, els alcaldes d’esquerres de la comarca, i s’ha tractat sobre la creació de cooperatives per tirar endavant obres, sobre taxes i serveis, o vivendes de protecció oficial.

Un altre de les consideracions tractades pels alcaldes és l’elevat cost d’algunes despeses que assumeixen els consistoris i que creuen que no els compet. Com exemple, Agustí explica que el consistori palafollenc ha d’assumir algunes despeses de les escoles públiques.

Els alcaldes, una dotzena segons Agustí, es van reunir al casal de la Dona de PLF on van sopar i xerrar distesament també sobre altres temes d’actualitat municipal, com per exemple la intenció de l’Estat de desdoblar la via del tren entre les estacions de Blanes i Arenys, unes obres que no tots els municipis costaners veuen amb bons ulls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics