URGENT

El president del PP de BCN, Toni Bosch visitarà demà Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

Bosch, que des de finals de l’any passat substitueix a Dolors Montserrat al capdavant de l’executiva provincial dels populars, es reunirà demà a la tarda amb la regidora portaveu del PP al municipi Anna Vega.

Segons el comunicat de premsa, Bosch i la pròpia Montserrat, que és l’actual portaveu dels populars al Parlament, visitaran també a l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy a l’Ajuntament des d’on començaran una visita al municipi.

La visita acabarà amb una reunió amb els nous afiliats de la formació al municipi. El novembre del 2007, la mateixa Montserrat assegurava a RP que el nombre d’afiliats a Malgrat havia experimentat un augment significatiu arran de les últimes eleccions municipals, uns comicis que a Malgrat van provocar una crisi a la formació amb la dimissió del cap de llista 15 dies abans de l’inici de la campanya.

Amb els nous afiliats els representants populars parlaran dels comicis europeus i repassaran la gestió de l’executiu Zapatero, després del canvi de la passada setmana en diferents ministeris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics