Pineda vol mantenir la xarxa antimeduses també per a l’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Pineda ha demanat a la Generalitat una pròrroga de la prova pilot de la piscina antimeduses, instal·lada fa tres setmanes, per poder mantenir aquest tancat de seguretat de la platja del Poblenou durant la temporada d’estiu.

En la primera fase de la prova pilot, la xarxa antimeduses ha superat amb èxit les diferents adversitats meteorològiques a les quals s’ha vist sotmesa. Ara, però, cal provar la seva efectivitat en presència de meduses. És per aquest motiu que tant el consistori com l’empresa Etramar, creadora de l’invent, demanen a la Generalitat que es faci una excepció en el pla d’usos de la platja i deixi la piscina fins a final de setembre.

Aquesta xarxa crea un àrea suposadament segura davant la possible arribada de meduses al litoral, cosa que garantiria un bany segur per als usuaris de la platja del Poblenou també a l’estiu, si finalment es prorroga l’autorització del govern català.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics