URGENT

La Setmana Santa es tanca al Maresme amb una ocupació hotelera del 80%.

Compartiu aquesta història

Aquestes són les dades facilitades pel gremi d’Hostaleria del Maresme, respecte a l’ocupació dels hotels a la costa de Barcelona-Maresme, denominació de la costa de la nostra comarca.

Tot i les pluges, entre un 80 i un 85% de les places hoteleres disponibles a la comarca van obrir aquesta Setmana Santa. Malgrat i Sta. Susanna van ser els pobles amb una oferta propera al 100% de places obertes, mentre Pineda i Calella es van mantenir entre un 80 i un 90% de places disponibles.

El 80% d’ocupació hotelera satisfà al gremi d’Hotelers. El seu president, Santiago Garcia Nieto, valora els dies de Setmana Santa com a òptima.

Alemanys i anglesos van ser els turistes més nombrosos. Van representar un 60% i el 40% de visitants provenien de diferents punts de l’Estat, de França, de Bèlgica i d’altres països.

Tot i aquesta ocupació, els hotelers veuen amb preocupació la resta de la temporada turística. García Nieto explica que la situació pels mesos de temporada baixa, d’abril a juliol, és preocupant, i explica que la situació econòmica a Anglaterra no ajuda a millorar les perspectives.

Nieto confirma que les previsions actuals és de no arribar als resultats dels dos exercicis anteriors.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics